Medlem af Dansk Byggeri og Byg Garanti

Attraktive priser

Over 40 års erfaring

​Få et gratis tilbud

Ring på: 20 95 50 99

E-mail: post@maleren.org

Skal du have opsat væv eller filt, og har du brug for professionel hjælp for at være sikker på at få et flot resultat, så står vi hos Malerfirmaet Jørgen Hansen & Søn klar til at hjælpe dig. Vi er din professionelle samarbejdspartner.

Vi kan tilbyde enhver form for opsætning af filt og væv til fordelagtige priser, herunder både opsætning af glasfilt og opsætning af glasvæv, og vi håndterer opgaver for privatpersoner samt forskellige former for erhvervskunder. Vi løser blandt andet mange opgaver for kunder i Odense, Næsby, Kerteminde og omegn samt på resten af Fyn.

​​

Vi sikrer dig et flot resultat

Arbejdet med opsætning af filt og væv kræver stor faglig viden og grundighed. Derfor anbefaler vi, at du får kompetente fagfolk som os til at håndtere opgaven, så du sikrer dig et resultat, der på alle måder lever op til dine forventninger.

Vi arbejder med både hænder og sjæl. Når vi opsætter filt og væv, sørger vi altid for at komme grundigt ind i alle hjørner, både mellem væggene og mellem loft og væg, så du ikke får nogen synlige samlinger eller overlapninger.

Derudover sørger vi altid for at tilse arbejdet en ekstra gang, før vi afslutter opgaven. Det er vigtigt for os, at resultatet er, præcis som du ønsker det.
​​​

Kontakt os og få en pris på professionel opsætning af filt og væv

Har du nogle spørgsmål omkring vores arbejde med opsætning af filt og væv, har du brug for yderligere informationer om, hvordan arbejdet foregår, eller har du en specifik opgave, som du godt kunne tænke dig at indhente en pris på? Så er du altid meget velkommen til at tage kontakt til os.

Kontakt os allerede i dag for en uforpligtende snak om dit forestående projekt. Vi kan kontaktes på flere forskellige måder alt afhængigt af, hvad du foretrækker.
​Du kan enten ringe til os på telefon 20 95 50 99, skrive til vores e-mail post@maleren.org, eller du kan udfylde vores kontaktformular her på siden, hvis du foretrækker det. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

​Skal vi ringe dig op?

Ønsker du at blive ringet op med et uforpligtende tilbud? Udfyld formularen, så ringer vi dig op hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Malerfirmaet Jørgen Hansen & Søn

Rugårdsvej 204

5210 Odense

Kontakt os

Telefon: 20 95 50 99

E-mail: post@maleren.org

​Vigtig info

Byg Garanti

Referencer

Vi er medlem af:​