Medlem af Dansk Byggeri og Byg Garanti

Attraktive priser

Over 40 års erfaring

​Få et gratis tilbud

Ring på: 20 95 50 99

E-mail: post@maleren.org

​Oliering af gulve tilbydes

​​Har du eller din virksomhed lige fået slebet eller høvlet trægulvet, så kan du få en smuk og holdbar løsning med oliering af gulvet.

Hos Malerfirmaet Jørgen Hansen & Søn

tilbyder vi oliering af gulve i topkvalitet for kunder i Odense, Kerteminde, Næsby og på resten af Fyn, så du får et resultat med mangeårig holdbarhed.

Hvad er mulighederne ved oliering af gulve?

De mange træsorter, i hvilke der produceres gulve, betyder, at du kan sætte et stærkt præg på dit hjem eller kontor med et unikt gulv.

Du kan vælge en gulvtype, som kan tåle meget slitage, hvis det skal ligge på meget betrådte arealer, eller du kan vælge et mere fint gulv, hvis det skal bruges i et værelse hjemme i privaten.​

Hertil kan du så vælge den olie, som dels passer til gulvtypen og dels skaber den nuance i træet, som du ønsker. Skal gulvolieringen give et mørkt og eksklusivt look, eller er du mere til lyse farver? Det er nærmest kun fantasien, som sætter grænser, når det kommer til oliering af gulve.​

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud i dag

Vores årelange erfaring med oliering af gulve gør os til et oplagt valg, når du skal vælge malerfirma til opgaven. ​ Vi holder til i Odense NV på Fyn, og vi servicerer både private, erhverv og det offentlige. Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 20 95 50 99 eller e-mail post@maleren.org, så giver gerne et godt tilbud på oliering af dine gulve.

​Skal vi ringe dig op?

Ønsker du at blive ringet op med et uforpligtende tilbud? Udfyld formularen, så ringer vi dig op hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Malerfirmaet Jørgen Hansen & Søn

Rugårdsvej 204

5210 Odense

Kontakt os

Telefon: 20 95 50 99

E-mail: post@maleren.org

​Vigtig info

Byg Garanti

Referencer

Vi er medlem af:​