Medlem af Dansk Byggeri og Byg Garanti

Attraktive priser

Over 40 års erfaring

​Få et gratis tilbud

Ring på: 20 95 50 99

E-mail: post@maleren.org

Maling af facade og renoveringsarbejde

Trænger facaden til at blive frisket lidt op? Så kan vi hos Malerfirmaet Jørgen Hansen & Søn hjælpe dig. Vi har i mange år arbejdet med renovering og maling af facade på både ældre og nyere bygninger. Derfor kan vi tilbyde kompetent rådgivning og udførelse af en bred vifte af malerarbejde til fordelagtige priser for både private husejere og erhvervskunder i Odense, Kerteminde og Næsby samt på hele det øvrige Fyn.

Vi er et alsidigt malerfirma, og vi kan derfor både varetage alle former for indvendig som udvendig maling af hus og erhvervsbygning.

Facadearbejde med udgangspunkt i ejendommens eksisterende stil

​Når der skal arbejdes med facader, er det vigtigt, at arbejdet bliver udført med udgangspunkt i ejendommens eksisterende stil, så helhedsresultatet bliver både sammenhængende og pænt. På den måde giver vores arbejde med renovering og maling af facade mest mulig værdi. 

Vi har fokus på det gode håndværk og æstetikken

​I kraft af vores mangeårige erfaring med facaderenovering og facademaling kan vi sørge for et resultat, som du kan være stolt over at vise frem, og som vi kan være stolte over at have udført.

Vi sætter en dyd i at levere solide resultater, hvor ikke bare håndværket, men også det æstetiske look er i orden. Inden opgavens start tager vi derfor en grundig snak med dig, så vi får afstemt forventningerne til den kommende renovering eller det kommende malerarbejde på bygningens facade. Det er med til at sikre det bedst mulige resultat. 

Kontakt os for en pris på renovering og maling af facade

​Har du en specifik opgave i forbindelse med renovering eller maling af facade, som du kunne tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på, hører vi meget gerne fra dig. Du skal bare ringe til os på telefon 20 95 50 99 for en dialog omkring din opgave eller skrive til vores e-mail post@maleren.org. Alternativt kan du også udfylde vores kontaktformular, så ringer vi tilbage til dig så hurtigt som muligt. 

​Skal vi ringe dig op?

Ønsker du at blive ringet op med et uforpligtende tilbud? Udfyld formularen, så ringer vi dig op hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Malerfirmaet Jørgen Hansen & Søn

Rugårdsvej 204

5210 Odense

Kontakt os

Telefon: 20 95 50 99

E-mail: post@maleren.org

​Vigtig info

Byg Garanti

Referencer

Vi er medlem af:​