Medlem af Dansk Byggeri og Byg Garanti

Attraktive priser

Over 40 års erfaring

​Få et gratis tilbud

Ring på: 20 95 50 99

E-mail: post@maleren.org

Malerarbejde for private og erhverv

Leder du efter et erfarent malerfirma, der kan hjælpe dig med dit malerarbejde? Så står vi hos Malerfirmaet Jørgen Hansen & Søn klar til at hjælpe dig. Vi er alsidig malermester, der kan løse rigtig mange forskellige opgaver inden for faget.

Vi holder til i Odense, og vi hjælper derfor mange private og erhvervskunder i vores eget lokalområde samt i Kerteminde, Næsby og omegn, men vi dækker hele Fyn. Vi hører derfor meget gerne fra dig, hvis du har brug for vores hjælp i forbindelse med en maleropgave.

Hvad koster en maler?

Vores priser på malerarbejde afhænger i høj grad af, hvilken opgave du skal have udført. Vi kan blandt andet være behjælpelige i forbindelse med:

Vores stab af erfarne og veluddannede malere betyder, at vi kan forene effektivitet og kvalitet og dermed tilbyde en billig pris på vores malerarbejde.

Vi lægger stor vægt på at imødekomme de unikke behov, som hver enkelt kunde har, så vi kan levere lige præcis den løsning, som du har brug for. 

Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud på dit malerarbejde

Kunne du tænke dig at indhente et uforpligtende og skræddersyet tilbud på lige netop dit malerarbejde, er du velkommen til at kontakte os. Vores bygningsmaler kommer herefter gerne forbi til en uforpligtende besigtigelse, og på baggrund heraf får du fremsendt et tilbud med en skræddersyet pris.

Du kan komme i kontakt med os på flere forskellige måder alt afhængigt af, hvad der passer dig bedst. Du kan enten ringe til os på telefon 20 95 50 99, eller du kan udfylde vores kontaktformular her på siden. Så ringer vi i stedet for dig op.

Derudover har du også mulighed for at skrive til os via vores e-mail post@maleren.org, hvis du foretrækker det

​Skal vi ringe dig op?

Ønsker du at blive ringet op med et uforpligtende tilbud? Udfyld formularen, så ringer vi dig op hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Malerfirmaet Jørgen Hansen & Søn

Rugårdsvej 204

5210 Odense

Kontakt os

Telefon: 20 95 50 99

E-mail: post@maleren.org

​Vigtig info

Byg Garanti

Referencer

Vi er medlem af:​