​Få et gratis tilbud

Ring på: 20 95 50 99

Vi er medlem af​

- din sikkerhed​

​Vi kører over hele Danmark

​Oliering af gulve i Odense og på resten af Fyn

​​Har du eller din virksomhed lige fået slebet eller høvlet trægulvet, så kan du få en smuk og holdbar løsning med oliering af gulvet.

Hos Malerfirmaet Jørgen Hansen & Søn fra Odense tilbyder vi oliering af gulve i topkvalitet, så du får et resultat med mangeårig holdbarhed.

Oliering af gulve – hvad er mulighederne?

De mange træsorter, i hvilke der produceres gulve, betyder, at du kan sætte et stærkt præg på dit hjem eller kontor med et unikt gulv.

Du kan vælge en gulvtype, som kan tåle meget slitage, hvis det skal ligge på meget betrådte arealer, eller du kan vælge et mere fint gulv, hvis det skal bruges i et værelse hjemme i privaten.​

Hertil kan du så vælge den olie, som dels passer til gulvtypen og dels skaber den nuance i træet, som du ønsker. Skal gulvolieringen give et mørkt og eksklusivt look, eller er du mere til lyse farver? Det er nærmest kun fantasien, som sætter grænser.​

Ring til dit malerfirma på Fyn

Vores årelange erfaring med oliering af gulve gør os til et oplagt valg, når du skal vælge malerfirma til opgaven. ​ Vi holder til i Odense NV på Fyn, og vi servicerer både private, erhverv og det offentlige. Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 20 95 50 99, så giver gerne et godt tilbud på oliering af dine gulve.

​Kontakt os her

ønsker du at blive ringet op med et uforpligtende tilbud. Udfyld formularen, så ringer vi op hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Malerfirmaet Jørgen Hansen & Søn

Rugårdsvej 204

5210 Odense

Kontakt os

Tlf.: 20 95 50 99

E-mail: post@maleren.org

​Vigtig info

Byg Garanti

Referencer